Získám dobrou práci

29.01.2014 11:34
 

 

Komu je projekt určen, kdo jsou cíloví klienti?

Nejprve, pro koho projekt není. PROJEKT NENÍ PRO VŠECHNY NEZAMĚSTNANÉ A PRO VŠECHNY, KDO HLEDAJÍ PRÁCI. Během půl roku fungování projektu jsem zjistila, že ne každý, kdo hledá práci, je opravdu ochoten něco udělat pro změnu svého stavu. 

Lidé, kteří chtějí něco změnit a hledají si informace, rady a návody na internetu narážejí na spoustu balastu, který slouží jen k lákání návštěvníků na stránky pracovních portálů a personálních agentur (čest těm několika málo výjimkám...). Tyto nehodnotné a nefunkční informace jsou zdarma. 

Tento projekt je tedy určen těm lidem, kteří hledají práci, mají vnitřní motivaci ke změně své nevyhovující situace a hledají kvalitní a funkční informace.

Placené služby a produkty jsou zde pro ty, kteří dokáží identifikovat hodnotu a užitek placených služeb a uvědomují si, že doba hledání práce je velice nákladná. Proto jsou ochotni kromě svého času a energie také investovat své peníze.

Společně můžem udělat hodně proto, aby takových lidí bylo mezi těmi, kdo hledají práci, co nejvíce.

Podívat se na projekt: https://ziskamdobroupraci.cz/?a_box=6a9fvyt5&a_cam=2

Pro začátek můžete začít e-bookem: https://www.ziskamdobroupraci.cz/jak-ziskat-dobrou-praci/?a_box=6a9fvyt5&a_cam=8
 

Pokud máte rádi raději individuální přístup, lektorka nabízí také osobní konzultace, na její nabídku se můžete podívat zde: https://www.ziskamdobroupraci.cz/konzultace/?a_box=6a9fvyt5&a_cam=10

Nejlepší ze všeho jsou však workshopy, kde všechno ihned uvádíte do praxe: https://ziskamdobroupraci.cz/?a_box=6a9fvyt5&a_cam=12