Akademie návyků jde do finále

29.01.2014 17:14
 

 Také, když se věnujete práci, nestíháte žít osobní život naplno? 

A naopak, věnujete-li se sobě a svým blízkým, cítíte, že práce by zasloužila vaši pozornost?

Jak být úspěšná v tom, co dělám, vydělávat více peněz, ale zároveň svůj život doopravdy žít?

Sama s tím mívám občas problém a proto mě zaujal tento webinář (odkaz https://skolanavyku.cz/uspech/?a_box=5apar5dx).

Webinář proběhne tento čtvrtek od 20 hodin a jeho tématem je, jak dosáhnout úspěchu v pracovním i osobním životě… Zkrátka jak najít ten správný balanc, aby jedno nebylo na úkor druhého.

Také s tím občas zápasíte?

KLIKNĚTE ZDE a rezervujte si své místo na webináři
https://skolanavyku.cz/uspech/?a_box=5apar5dx

Spolu s Pavlem Říhou, expertem na návyky, na webináři vystoupí skvělí hosté, kteří jsou příkladem toho, že to jde:

STÁŇA MRÁZKOVÁ je spokojená a šťastná žena, která si plní své sny a miluje svou práci. Je manažerkou několika úspěšných online projektů, zároveň však také matkou a partnerkou. Rozhodla se žít životním stylem "podnikání z pláže" a tak, zatímco jiní říkají, že s rodinou to není možné, ona tráví velikou část roku na cestách. Na čtvrteční webinář se k nám připojí z Itálie, držme tedy palce, ať je dobré spojení.

BOHDANA KABÁTOVÁ je manažerka Firmy 2.0, certifikovaná koučka, konzultantka a v neposlední řadě partnerka a máma dvou báječných dětí. Povídat si budem mimo jiné o tom, jak skloubit pracovní, osobní a rodinný život tak, abychom ho žili naplno a cítili se v něm dobře.

JIŘÍ MAZUR sám o sobě říká, že nepracuje ani nepodniká, že jen dělá, co ho hodně baví. Je průvodcem na cestě k finanční svobodě a prosperitě a právě o tom, jaké návyky k ní vedou, si budeme s Jirkou na webináři povídat.

PAVEL FARA se věnuje online marketingu a vzdělávání přes internet. Radí také lidem, jak nenaletět finančním upírům a zacházet se svými financemi tak, aby o ně nepřišli. I o tom se s Pavlem pobavíme.

A nakonec čekáme TAJEMNÉHO HOSTA, který bude tím největším překvapením na závěr. Jméno zatím neprozradím… ale mohu dát pár indicií: na webinářích se ukazuje je velmi zřídka, je výborný motivační speaker a kamkoliv přijde, srší z něj neuvěřitelná energie. Že nevíte, o koho by mohlo jít? I přesto si nenechte jeho vystoupení ujít. Bude skvělou tečkou za celou Školou návyků. 

Počet míst je omezený, proto radím, udělejte to i vy.

Mějte se fajn!

PS: Pokud zvažujete vstoupit do Pavlovi Akademie návyků, udělejte to teď, do uzavření přihlášek již příliš času nezbývá.